Inzicht programma’s met Programmatracker LTO

Inzicht programma’s met Programmatracker LTO

Welke partij heeft de beste ideeën voor de glastuinbouw? Krijg snel inzicht in de verkiezingsprogramma’s voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 met de LTO Agrarische Programmatracker. Hierin zijn de voor de agrarische sector relevante standpunten gebundeld. De programmatracker geeft daarmee een helder overzicht van de inzet van de politieke partijen richting de verkiezingen en formatie.

De afgelopen weken presenteerden al diverse politieke partijen hun conceptprogramma’s. Om het overzicht te houden introduceert LTO Nederland net als in 2021 de Agrarische Programmatracker (onder aan de site): een overzicht van de voor land- en tuinbouw belangrijkste passages uit de partijprogramma’s. Deze passages zijn te selecteren op onderwerp, thema en sectoren als de glastuinbouw. Daarnaast zijn ook de volledige verkiezingsprogramma’s eenvoudig terug te vinden in deze tool.

Inzetten op gezondheid en geluk
Na de val van het kabinet-Rutte IV heeft Glastuinbouw Nederland in samenwerking met een groot aantal brancheorganisaties en Greenports Nederland een helder manifest opgesteld. Doel is om de politieke partijen te laten zien welke bijdrage de tuinbouwsector levert aan een groene en gezonde toekomst en schone leefomgeving. Er zijn veel uitdagingen, maar ook kansen, zowel op het gebied van water en plantgezondheid als energie en arbeid. De complete tuinbouwketen – teelt in de kas en in de vollegrond - zet zich daarvoor in, inclusief veredeling en afzet.

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v