Nieuwe Commercieel Manager Royal Brinkman

Nieuwe Commercieel Manager Royal Brinkman

Met ingang van 1 maart 2024 is Gijs Baake de nieuwe Internationaal Commercieel Manager bij Royal Brinkman. Na 6 jaar in diverse functies te hebben gewerkt, maakt hij nu interne promotie. Vanuit zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de buitenlandse branches van Royal Brinkman buiten Europa.

In nauwe samenwerking met het verkoopteam gaat Gijs nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt. De nieuwe functie past zowel bij zijn persoonlijke ontwikkeling als bij de visie van Royal Brinkman om talenten carrièreperspectief te bieden binnen de organisatie. Jan Schuttrups, Commercieel Directeur Royal Brinkman: “Gijs heeft zich de afgelopen jaren bij ons positief ontwikkeld en bewezen resultaten geboekt. Zijn goed ontwikkelde gevoel voor commercie, het managen van zijn teams en het sterke klantvertrouwen ziet hij dan ook beloond middels deze promotie. De werkwijze van Gijs sluit naadloos aan, bij waar Royal Brinkman voor staat.”

Gijs Baake is sinds 2017 werkzaam bij Royal Brinkman, de eerste jaren op de export afdeling op het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande en de afgelopen jaren als Vestigingsmanager van één van de branches. Gijs:” Ik kijk met veel plezier en vertrouwen ernaar uit om in mijn nieuwe functie aan de slag te gaan met alle collega’s, met het salesteam op het hoofdkantoor, met de branches en de klanten. Met ieders inzet gaan we gestaag door met het uitbouwen van een toekomstbestendige en stabiele dienstverlening.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v