Luister terug: Moleaer

Luister terug: Moleaer

Romy Stuik, verslaggever voor Paprika Tasty Radio, sprak op GreenTech Amsterdam met Michiel de Jong, directeur Business Development bij Moleaer en verantwoordelijk voor de EMEA-regio. Je kunt dit interview nu terugluisteren.

Moleaer is een Amerikaans bedrijf dat systemen bouwt voor het genereren van nanobellen voor waterbehandeling zonder chemicaliën. Daarmee biedt het bedrijf duurzame oplossingen om meer zuurstof in het irrigatiewater op te lossen, plus de extra voordelen van nanobellen: het verbeteren van de waterkwaliteit, het onderdrukken van ziekteverwekkers, het verwijderen van biofilm, het verbeteren van de efficiëntie van de opname van nutriënten en water, het vergroten van de infiltratie en uiteindelijk leidend tot een betere kwaliteit van de gewasproductie.

Michiel de Jong vertelt in het interview hoe Moleaer in 2019 hun eerste R&D-project in Europa startte en hoe zij nu met bijna 200 systemen in heel Europa werken voor verschillende soorten gewassen en verschillende soorten teeltoplossingen - niet alleen in kassen, maar ook buitenproductie.

Luister het interview hier terug (Engelstalig)

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v