Voortaan ANP-nieuws op Hortibiz Newsradio

Voortaan ANP-nieuws op Hortibiz Newsradio

Sinds gisteren is het officiele ANP-nieuws te horen op Hortibiz Newsradio (voorheen Paprika Horti Newsradio). Voortaan hoor je op elk heel uur het nieuws uit Nederland en de wereld, inclusief actueel weerbericht. In de ochtendspits hoor je op de halve uren bovendien de korte ANP-hoogtepunten van het nieuws.

"Voorheen maakte de tuinbouwzender gebruik van een andere nieuwsdienst. Met de overstap naar ANP zetten we de volgende stap in de opmaat die de zender maakt", zegt Mark van Dale, stationmanager en producer bij Hortibiz Newsradio.

Wereldwijd tuinbouwnieuws ook in Engels
Eind augustus is de nieuwe programmering van start gegaan met tussen 10.00 en 12.00 u in de ochtend dagelijkse live studiogasten, achtergronden bij het tuinbouwnieuws, informatie, leuke wetenswaardigheden en een vrolijke muziekmix voor tijdens het werk. De gehele dag door hoor je elk kwartier bovendien een update van het laatste tuinbouwnieuws. Nieuw op het 'global greenhouse radiostation' zijn de Engelstalige bulletins met het nieuws van Hortibiz Dialy World News. De Engelstalige bulletins hoor je vanaf 16.00 uur in de middag.

Zet Hortibiz Newsradio ook aan in jouw bedrijf of luister in de auto mee als je onderweg bent. Tune in via een van de vele bekende radio apps of direct via www.hortibiznewsradio.nl.
 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v