Vanaf vandaag 'Engelse uren' in de middag

Vanaf vandaag 'Engelse uren' in de middag

Hortibiz Newsradio zendt vanaf vandaag elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur ook in het Engels uit. Daarmee wordt gehoor gegeven aan de wens van veel internationale luisteraars en Nederlandse bedrijven die actief zijn in het buitenland.

Tijdens beurzen en evenementen, zoals IPM, GreenTech en Growtech, werden de laatste jaren al interviews opgenomen in het Engels. Deze interviews werden op de Nederlandse live uren van Hortibiz Newsradio uitgezonden. Voortaan zijn er dus ook dagelijks exclusieve Engelstalige uren, afgestemd op verschillende tijdzones in de wereld. Tussen 16.00 en 18.00 uur hoor je vanaf vandaag elke dag gesprekken met experts en pioniers uit de sector die hun licht werpen op nieuwste trends, baanbrekende technologieën en duurzame ontwikkelingen. Uiteraard zijn alle gesprekken later ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Daarnaast heeft Hortibiz Daily World News vanaf vandaag ook een nieuw logo, in lijn met het logo van Hortibiz Newsradio. In de nieuwsbrief was het nieuwe logo vanochtend voor het eerst te zien.

Luister nu live mee met Hortibiz Newsradio

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v