Vandaag van 12-13 uur: Verslag Kom in de Kas!

Vandaag van 12-13 uur: Verslag Kom in de Kas!

Paprika Horti Newsradio en Goedemorgen waren dit weekend te vinden aan de Harteveldlaan in Honselersdijk. Mark van Dale, Roliene Hund en Aad Tijsen verzorgden daar live radio vanaf Kwekerij Zuidbaak met interviews en veel muziek. Vandaag kun je alle gesprekken tussen 12.00 en 13.00 uur terugluisteren op Paprika Horti Newsradio.

Luister hier mee!
 
Dat Kom in de Kas nog altijd een succesformule is, werd zeker in de regio Westland meer dan duidelijk. Op beide dagen was het druk, maar vooral op zondag kon je over de hoofden lopen aan de Harteveldlaan in Honselersdijk. Tijdens de twee dagen van Kom in de Kas deelde Holland Hortimedia, het bedrijf achter Paprika Horti Newsradio en Goedemorgen Nieuws, maar liefst 3.500 exemplaren van de populaire Horti Grand Prix muurposter uit aan bezoekers. Daarnaast werden 500 kaarten van groeipapier uitgedeeld aan kinderen. Deze kaart gevuld met zaadjes van wilde bloemen vond zo gretig aftrek dat er bij aanvang van dag 2 nog slechts een handvol over waren om uit te delen.

De live radio-uitzendingen van Paprika en Goedemorgen werden mogelijk gemaakt door Efficient at Work, Force Greenhouse Demolition en Steenks Service. "Wij kijken alweer uit naar Kom in de Kas volgend jaar", zo laat Aad Tijsen van Holland Hortimedia enthousiast weten. Luister vandaag tussen 12.00 en 13.00 uur naar het verslag met alle gesprekken van dit weekend. Dinsdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur wordt de uitzending nog een keer herhaald. Luister hier mee!


(Foto: Rainer Gödecke)

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v