Morgen: Ridder

Morgen: Ridder

Johan van Erven van Ridder Climate Screens is vrijdag 21 juli te gast in de studio van Hortibiz Newsradio. Tussen 12.00 en 13.00 uur is hij de laatste studiogast voor de zomerbreak.

Van Erven zal live in de uitzending vertellen over de zomeractie van Ridder Climate Screens, waarbij kwekerijen worden bezocht om de voordelen van zijn Ridder Sun Shading schermdoeken te demonstreren. Het Ridder Sun Shading schermdoek is speciaal ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen intens zonlicht, terwijl het maximale verkoeling garandeert. Als onderdeel van de zomeractie zal Ridder bij elk bezoek een strandparasol cadeau doen. Daarnaast maakt elke kweker die vóór 15 augustus een bestelling plaatst, kans op het winnen van een luxe terrasparasol.

In de uitzending op Hortibiz Newsradio vertelt Van Erven hier meer over én blikt hij terug op de deelname van Ridder aan de Amerikaanse vakbeurs Cultivate2023. En natuurlijk hoor je in de laatste live uitzending voor de zomerbreak ook veel zomerse classics. Luister dus live mee via www.hortibiznewsradio.nl of luister de uitzending op een later moment terug via goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v