GreenTech Radio trapt af

GreenTech Radio trapt af

Gisteren is de eerste van drie radio-uitzendingen onder de noemer 'GreenTech Radio' opgenomen. De uitzending met Stijn Baan, Puck van Holsteijn, Egon Janssen, Mariska Dreschler en Job Knook stond in het teken van innovatie in de tuinbouw.

"Het was inspirerend en empowerend om de sterke interactie te voelen tussen TNO, World Horti Center, succesvolle telers als Koppert Cress en GreenTech als verbindend platform", zo laat Mariska Dreschler namens GreenTech in een reactie weten. "Samenwerken, elkaars sterke punten respecteren en omarmen en blijven innoveren. Koester het krachtige ecosysteem van de tuinbouw dat historisch is opgebouwd en maak gebruik van de Europese handelsaorta."

De eerste uitzending van GreenTech Radio op Hortibiz Newsradio is vanochtend te horen via www.hortibiznewsradio.nl en kan later ook worden teruggeluisterd. Een link naar de uitzending volgt, zoals je gewend bent, uiteraard hier op Goedemorgen. Na de eerste uitzending, die zogezegd in het teken stond van innovatie, volgen nog twee programma's.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v