12.00 uur: Miranda van den Ende neemt afscheid

12.00 uur: Miranda van den Ende neemt afscheid

Per 1 juli a.s. verlaat Miranda van den Ende Tomatoworld na 15 jaar. Ze draagt het stokje dan over aan twee opvolgers. In KAS Live!, het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine op Hortibiz Newsradio geeft ze vandaag een afscheidsinterview.

Per 1 juli a.s. stopt oprichter Miranda van den Ende als directeur van Tomatoworld. In de afgelopen 15 jaar heeft Miranda Tomatoworld gebracht tot waar het nu staat: een demonstratiekas en data gedreven fieldlab waar duizenden bezoekers per jaar een kijkje in de moderne glastuinbouw krijgen. Haar taken worden overgedragen aan Aart van den Bos en Joyce van Dalen. Aart van den Bos gaat zich op interim basis bezighouden met financiën en de strategische zaken. Joyce van Dalen gaat zich bezighouden met de operationele zaken binnen Tomatoworld, zo werd gisteren bekend.

In KAS Live! vertelt ze vandaag tussen 12.00 en 13.00 uur over haar aanstaande vertrek en haar opvolging en blikt ze terug op de afgelopen 15 jaar. Luister live mee via www.hortibiznewsradio.nl. Het interview komt later ook beschikbaar op goedemorgen.podbean.com.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v