Masterclass: Gewas in balans in de zomer

Masterclass: Gewas in balans in de zomer

Drie toonaangevende experts op het gebied van tuinbouw, Tomatoworld, Hoogendoorn Growth Management en Ludvig Svensson, bundelen hun krachten voor een exclusieve Masterclass over de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatregeling en scherming in de tuinbouw. De masterclass zal plaatsvinden op 30 mei 2024 en biedt een unieke kans voor professionals in de tuinbouwsector om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technologieën om de warme zomermaanden door te komen.

De Masterclass zal worden gehouden in Tomatoworld in Honselersdijk en begint om 13:00 uur. Het programma omvat een boeiende presentatie door boeiende sprekers, Ton Habraken van Ludvig Svensson/Plant Empowerment en René Beerkens van Hoogendoorn Growth Management/Plant Empowerment, gevolgd door een interactieve sessie waarin deelnemers dieper kunnen ingaan op onderwerpen als scherming, klimaatregeling, teeltplanning, netto straling, vochtstress en optimalisatie van lichtgebruik. Een optionele rondleiding door de kas zal ook beschikbaar zijn om de deelnemers een praktijkgerichte ervaring te bieden.

"We zijn verheugd om deze Masterclass aan te bieden in samenwerking met Tomatoworld, Hoogendoorn en Ludvig Svensson", zegt Claudia van Staalduinen, marketing en communicatie medewerker bij Tomatoworld. "Dit evenement is bedoeld om professionals in de tuinbouwsector te voorzien van waardevolle inzichten en praktische kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaatregeling en scherming."

De Masterclass biedt een unieke gelegenheid voor deelnemers om te netwerken met andere professionals in de sector en direct contact te leggen met de sprekers en vertegenwoordigers van Tomatoworld, Hoogendoorn Growth Management en Ludvig Svensson.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over de Masterclass? Klik dan op deze link.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v