Horti Experience in teken kennisoverdracht

Horti Experience in teken kennisoverdracht

Al weer voor de negende keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor in ’s-Gravenzande voor deelname aan de Horti Experience. Het internationale kennisevent vond dit jaar plaats van maandag 9 tot en met vrijdag 13 oktober 2023. Tijdens de 5-daagse training lag de focus op kennisuitwisseling en de verdere uitrol van de strategie 2023-2025 van Royal Brinkman.

Collega’s vanuit 13 landen namen deel aan dit kennisevenement; van o.a. Mexico en Canada, Turkije,  Polen, Hongarije, Spanje, Frankrijk en de UK tot zelfs China en Australië. Naast de exportafdeling in Nederland bestaat het internationale Royal Brinkman team uit ruim 160 medewerkers.

Het doel van de Horti Experience is om kennis te nemen van de strategische ontwikkelingen binnen Royal Brinkman, de plannen voor 2024 te formaliseren en kennis uit te wisselen tussen de Royal Brinkman medewerkers, alsook het organiseren van diverse sales en leiderschapstrainingen.

Vol inspiratie en geladen met nog meer kennis en vaardigheden zijn de internationale medewerkers klaar en gemotiveerd om de plannen voor volgend jaar vanuit de eigen vestigingen te realiseren. Hiermee geeft Royal Brinkman invulling aan haar local-for-local strategie om daarmee de lokale klanten optimaal te kunnen bedienen. Royal Brinkman kijkt terug op weer een zeer geslaagde Horti Experience.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v