Het Ruimte Scheppen Café is geopend: kom langs!

Het Ruimte Scheppen Café is geopend: kom langs!

Het Ruimte Scheppen Café is geopend! Vandaag, woensdag en donderdag kun je tijdens HortiContact langskomen in het radiocafé, dat gebaseerd is op het Top 2000 café. Ga even zitten, drink een biertje of colaatje en vraag jouw plaatje aan. De hele dag door wordt er live radio gemaakt.

In het exclusieve café, een gezamenlijk initiatief van Goedemorgen Nieuws, BERG Ruimtescheppen.nl, HortiContact en Hortibiz Newsradio, kun je dus niet alleen 'bijtanken' maar krijg je ook een kijkje achter de schermen van het radiomaken. Beleef de sfeer en kom even bij van een drukke beursdag met een hapje en een drankje.

Hortibiz Newsradio zendt drie dagen lang live uit vanuit Het Ruimte Scheppen Café. In een ingerichte huiskamerstudio worden korte interviews opgenomen met bezoekers, exposanten en beursorganisatie EasyFairs. En als je zelf iets kwijt wilt, staat de microfoon natuurlijk altijd open. Bezoekers worden bij de ingang van het Het Ruimte Scheppen Café opgevangen door een hostes.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Luister dan elke dag live mee via www.hortibiznewsradio.nl en mis niets van HortiContact 2024!

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v