Bart, Mike, Thom en Wessel winnaars!

Bart, Mike, Thom en Wessel winnaars!

Bart van Kester van Qualily, Mike Gitzels van Plantenkwekerij Gitzels en Thom Persoon van Forever Plants zijn de winnaars geworden de telersverkiezing Ranking the Grower. Zij werden uitroepen tot 'meest ondernemende jonge telers van 2022' in de categorieën Bloemen, Groenten en Planten. Wessel van Paassen van Green Simplicity won de speciale themaprijs van 'meest ondernemende jonge toeleverancier van 2022'.

De winnaars werden gistermiddag bekend gemaakt op het Ranking the Grower Event dat plaatsvond in RAI Amsterdam. De verkiezing is een initiatief van KAS Magazine en vond voor de elfde keer plaats.

Eind 2020 werd een eerste oproep voor kandidaten gedaan, waarbij werd gezocht naar jonge ondernemers tot 30 jaar. Het leverde een mooie lijst met aanmeldingen op. Ondernemers konden zichzelf aanmelden, maar konden ook worden voorgedragen door anderen. Uiteindelijk werden 25 ondernemers genomineerd in vier categorieën. Een vakjury met vertegenwoordigers van Inholland, Greenport West-Holland, Kasgroeit, Van Iperen, Rabobank en Greenhouse Marketeers bepaalde de uiteindelijke ranking per categorie.

Alle genomineerden vulden een vragenlijst in met vragen over ondernemerschap, innovatie, ontwikkeling, visie, duurzaamheid en samenwerking. Ook werd alle deelnemers gevraagd een persoonlijk pleidooi te houden. Tijdens het Ranking the Grower Event, dat voor het eerst plaatsvond tijdens GreenTech Amsterdam, maakte uitgever Jacco Strating van KAS Magazine bekend wie de nummers 1, 2 en 3 zijn van de categorieën Groenten, Bloemen en Planten. Ook werd een winnaar uitgeroepen in een speciale categorie voor jonge toeleveranciers.

Ranking the Grower is een jaarlijks event van KAS Magazine dat bedoeld is om tuinbouwondernemers in de spotlights te zetten. Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door Van Iperen, Force Greenhouse Demolition en GreenTech Amsterdam.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v