Totaalpakket Heating & Cooling bij Van der Ende

Totaalpakket Heating & Cooling bij Van der Ende

Van der Ende Group kondigt met trots een belangrijke uitbreiding van het assortiment aan. Naast de bekende range irrigatiepompen en watertechnische oplossingen, introduceert het bedrijf nu een compleet nieuwe lijn Horti Valve regelafsluiters en Econ vlinderkleppen als aanvulling op de huidige uitgebreide lijn Lowara verwarmingspompen en Danfoss frequentieregelaars. Deze strategische zet komt voort uit de groeiende vraag – met name vanuit het buitenland - naar één allesomvattend merk voor irrigatie- en verwarmingspompen.

Door het A-merk Lowara in de jaren 80 in de tuinbouwsector te introduceren, heeft Van der Ende Group een solide positie opgebouwd op zowel nationaal als internationaal niveau. De groeiende vraag naar hoogwaardige pompen voor irrigatie, verwarming en waterbehandeling wordt ingevuld met de complete lijn Lowara pompen. Het merk staat bekend om zijn bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid.

Door de sterke behoefte bij klanten aan complete verwarmingspakketten heeft Van der Ende Group naast de Lowara-verwarmingspompenlijn en de Danfoss VLT & Vacon frequentieregelaars, waar dit jaar de premium partner status bereikt is, het pakket gecompleteerd met een nieuwe, complete lijn 3-weg regelafsluiters en vlinderkleppen. Hiermee is Van der Ende Group een one-stop-shop voor alle Heating & Cooling projecten.

Nieuw - Horti Valve 3-weg regelafsluiter
De Van der Ende Group Horti Valve is een hoogwaardige regelafsluiter die in samenwerking met Hora is gerealiseerd. Hora is een gerenommeerd bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in regelafsluiters voor de industrie en offshore sector. De Horti Valve beschikt over een uitstekende en betrouwbare regelkarakteristiek. Daarnaast is de regelafsluiter leverbaar in een complete reeks (van DN15-DN300) om uw klimaat optimaal te kunnen regelen.

Nieuw - Econ vlinderkleppen
Betrouwbare en robuuste vlinderkleppen zijn bij Heating & Cooling projecten onmisbaar.
Daarom heeft Van der Ende Group gekozen voor een samenwerking met Econ. Een brede lijn hoogwaardige vlinderklepafsluiters, zowel handbediend of uitgevoerd met een servomotor, is per direct leverbaar.

Grafieken vergelijken in Curves
Van der Ende Group introduceert ook een vernieuwde versie van de bekende selectietool Curves. Hiermee kunnen klanten eenvoudig en snel de complete lijn verwarmingspompen vlinderkleppen, regelafsluiters en regelkranen selecteren. De tool biedt de mogelijkheid om verschillende pompen met elkaar te vergelijken en zo de juiste pompselectie te maken op basis van prestaties en specificaties. In het programma is ook nog een totaaloverzicht van de motorstromen en kunnen softstarters, frequentieregelaars en flensset meegenomen worden in een project. Kortom een zeer complete en gebruiksvriendelijke tool voor alle klanten.

Spare parts en wereldwijde service
Om wereldwijd aan het gewenste servicelevel te voldoen, heeft Van der Ende Group een handige tool ontwikkeld waarmee klanten snel de benodigde spare parts voor hun pomp kunnen identificeren. Met het oog op de explosieve groei van mondiale projecten heeft het bedrijf bovendien gezorgd voor een breed assortiment en een ruime voorraad 50 Hz en 60 Hz pompen. De recent geopende Canadese vestiging en het magazijn in Nederland & België stellen het bedrijf in staat om wereldwijd snel aan de vraag te voldoen.  

Vijf garanties
De recente uitbreiding van het assortiment past volledig bij de vijf garanties die Van der Ende Group aan klanten belooft, om de klant zo goed als mogelijk te bedienen:
1.    Nieuwe producten voor het bieden van een compleet assortiment
2.    Grootste pompenvoorraad van Nederland
3.    Altijd voorop in kennis en de nieuwste ontwikkelingen
4.    24/7 service door heel Nederland
5.    Wereldwijd actief

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v