Tomatoworld en SenseNL verlengen partnerschap

Tomatoworld en SenseNL verlengen partnerschap

Tomatoworld, gevestigd in Honselersdijk, deelt met trots mee dat het technologiebedrijf SenseNL hun contract heeft verlengd. SenseNL, gevestigd in Pijnacker, staat bekend om zijn innovatieve draadloze sensoren die specifiek zijn ontworpen voor de land- en tuinbouwsector. Het bedrijf draagt actief bij aan de versnelling van de digitalisering in de sector door middel van de nauwkeurige CARA MET-sensor, die meer inzicht biedt in de wortelzone van planten.

Onder de noemer CARA MET heeft SenseNL sensoren ontwikkeld voor gebruik in steenwol-, cocopeat- en moswoolmatten en -blokken. Daarnaast zijn er bodemvocht- en EC-sensoren beschikbaar voor toepassing in potplantenteelt en vollegrondsteelt.
 
Gedeeld doel met Tomatoworld
In lijn met maatschappelijke ontwikkelingen in de tuinbouw streven Tomatoworld en SenseNL ernaar de glastuinbouw te positioneren als het meest relevante instrument voor duurzame, smaakvolle en kwalitatieve groenteproductie. Het gezamenlijke doel is om de Nederlandse glastuinbouw te presenteren als een waardevolle bijdrage aan wereldwijde voedseluitdagingen, waarbij Nederlandse productiemethoden, kennis en technologieën kunnen bijdragen aan een gezondere wereld.
 
Gedeelde boodschap
De partners van Tomatoworld behoren tot toonaangevende internationale bedrijven in de glastuinbouwsector en leveren hoogwaardige kennis en technologieën om op een duurzame, efficiënte en natuurlijke manier gezonde producten te telen in een geavanceerde omgeving.
 
Tomatoworld is dankbaar voor het vertrouwen dat SenseNL in hen heeft gesteld en kijkt uit naar verdere samenwerking om gezamenlijk de glastuinbouwsector te ontwikkelen en duurzame oplossingen te bieden.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v