Hortilux lanceert nieuwe NXTLED-productlijn

Hortilux lanceert nieuwe NXTLED-productlijn

Op Fruit Logistica in de Messe Berlin, van 7 tot 9 februari, introduceert Hortilux een gloednieuwe LED-productlijn: de Hortilux NXTLED. Met een efficacy t/m 4,1 μmol/J en een vermogen tot 1400W, is dit het efficiëntste armatuur in de markt.

Ook de naam is nieuw: heetten Hortilux-armaturen voorheen nog HORTILED, nu is gekozen voor een geheel nieuwe naam: NXTLED. Een verwijzing naar de kwaliteit uit succesvolle verleden van hun NXT2 HPS-armaturen en tegelijk een frisse blik op de toekomst. De nieuwe NXTLED-serie heeft een interne driver met vier verschillende vermogens, waardoor er voor elke situatie een perfecte oplossing is: 600W, 750W, 1050W en, zoals aangegeven, 1400W. Hiermee introduceert Hortilux als eerste een LED-armatuur met zo’n hoog vermogen, wat resulteert in de hoogste lichtoutput per armatuur. Hierdoor zijn minder lichtpunten per m2 nodig en wordt maximale energiebesparing gerealiseerd.

Het armatuur is standaard (digitaal) dimbaar via de ingebouwde dongle en eenvoudig aan de klimaatcomputer te koppelen, waardoor dynamisch belichten (inclusief schakelbaar groen en dimbaar verrood) gemakkelijk is te realiseren. De bemanning op Fruit Logistica vertelt je er graag meer over. Geen tijd voor Fruit Logistica? Dan verwelkomt Hortilux je graag op HortiContact, van 5 tot 7 maart in de Evenementenhal Gorinchem.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v