Akker Transport Systems levert 1 km transportband

Akker Transport Systems levert 1 km transportband

Akker Transport Systems heeft bijna een kilometer aan transportbanden geleverd aan Jarini Dienstverlening. Enerzijds ter vervanging van oude banden, anderzijds ter uitbreiding. Nadat het bedrijf enige tijd met de transportbanden van Akker Transport Systems had gewerkt, was Daan Kuik van Jarini Dienstverlening overtuigd geraakt van de degelijke kwaliteit. Jarini is groot geworden met het machinaal oppotten van potplanten, maar verhuurt daarnaast tegenwoordig ook diversen machines en transportbanden.

“We werkten al langer samen”, laat Robert van den Akker van Akker Transport Systems weten aan Goedemorgen. “Vorig jaar hebben we ook al transportbanden geleverd, maar omdat ze bij Jarini Dienstverlening erg tevreden waren over ons product, kwam daar nog een flinke bestelling achteraan. Daardoor hebben we nu bijna een kilometer transportband aan hen geleverd. Een mooie opdracht, waar wij natuurlijk blij mee zijn.”

‘Dutch Conveyor Belt Builders’, dat is de slogan van Akker Transport Systems. Het bedrijf heeft korte lijnen, kan snel schakelen en werkt nauw samen met klanten aan arbeidsbesparende resultaten. We denken graag mee om samen goede, betaalbare oplossingen te vinden en we geven advies over wat het beste bij een situatie past. Er kunnen met simpele oplossingen al mooie tijdbesparende resultaten bereikt worden”, aldus Van den Akker.

Dag van de Tuinbouw
Het bedrijf maakt vrijwel alles in eigen beheer. “We maken alleen producten van een goede, degelijke kwaliteit, En staan honderd procent achter de kwaliteit van onze producten. Het onderscheid zit in de details.” Akker Transport Systems neemt ook deel aan de Dag van de Tuinbouw op 1 november in World Horti Center. Robert van den Akker zal dan wat transportbanden meenemen, zo geeft hij aan, zodat mensen het product zelf kunnen zien, voelen en ervaren.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v