Priva Academy gaat samenwerken met Signify

Priva Academy gaat samenwerken met Signify

Priva en Signify gaan de samenwerking aan in Priva Academy. Zo wordt het trainingsprogramma uitgebreid met een training over LED-groeilicht. Met Priva Academy biedt Priva haar klanten kennis en trainingen aan op het gebied van tuinbouw. Door samen te werken met andere partijen, groeit het kennisaanbod.

Goed opgeleid personeel is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering. Daarom biedt Priva haar klanten, naast persoonlijke begeleiding, ook de mogelijkheid om trainingen te volgen via het digitale leerplatform voor de tuinbouw: Priva Academy. Rob Schoones, Priva: “Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, heeft een tuinbouwmedewerker natuurlijk niet alleen behoefte aan kennis van Priva, maar ook van andere toeleveranciers. Om deze reden komt het Priva Academy team graag in gesprek met deze toeleveranciers om zo het kennisaanbod voor de gezamenlijke klant te verbreden.”

Leer meer over LED-groeilicht
Signify, marktleider op het gebied van LED-oplossingen voor de tuinbouw, weet als geen ander wat licht voor een plant kan betekenen; welk lichtrecept wanneer nodig is en hoe dit vertaald kan worden naar belichtingsoplossingen. Door deze kennis op te nemen in Priva Academy, kunnen klanten zich verdiepen in het gebruik en de voordelen van LED-belichting . “Met de toenemende vraag naar jaarrond verse groenten ontkom je er niet aan om je gewas te belichten, zodat je jaarrond de productie op gang kunt houden,” aldus Koos de Wit in de eerste trainingsmodule. “Er zijn veel redenen om met LED te belichten, en ook een aantal om dat niet te doen.” Benieuwd naar de redenen? Ontdek het via de training in Priva Academy. De training is beschikbaar in Nederlands en Engels.

Toegang tot Priva Academy
Bent u werkzaam bij een tuinbouwbedrijf en wilt u graag een kijkje nemen in Priva Academy? Dan kunt u zich aanmelden via deze link. Heeft u al een Priva Academy-account? Bekijk dan via hier het complete aanbod van Priva, Signify en andere kennispartners, zoals HortiTech. 

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v