Meld je aan voor de Groenpact Impactprijs

Meld je aan voor de Groenpact Impactprijs

Ben je leerling of student op een Nederlandse onderwijsinstelling? Heb je een project of onderzoek gedaan in het domein van Agri & Food, Tuinbouw of Natuur & Leefomgeving? Of heb je een start-up of mini-onderneming? Schrijf je dan in voor de Groenpact Impactprijs en maak kans op 2500 euro!

"Met Groenpact versnellen we het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen binnen het groene domein. Oplossingen met impact! Als leerling/student ben je al tijdens je opleiding bezig met deze oplossingen. Heb je een project of onderzoek gedaan in het domein van Agri & Food, Tuinbouw of Natuur & Leefomgeving? Of heb je een start-up of mini-onderneming? En maak je impact op klimaat(adaptatie), voedseltransitie, kringloop landbouw, biodiversiteit, vergroening of leefbaarheid? Doe dan mee met de Groenpact Impactprijs. Het thema is dit jaar 'verbinding'."

Er zijn vier categorieën: vmbo, mbo, hbo en universiteit. Uit alle inzendingen worden per categorie drie genomineerden geselecteerd. Van de genomineerde leerlingen/studenten wordt een professioneel promotiefilmpje gemaakt over hun inzending. Bovendien zijn alle genomineerden eregasten op de Groenpact Manifestatie op 1 juni. Op dit feestelijke event wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de hoofdprijzen van 2500 euro (in elke categorie).

Lees hier meer en meld je aan!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v