HortiHeroes Startup Entry breidt met twee startups uit

HortiHeroes Startup Entry breidt met twee startups uit

HortiHeroes Statup Entry breidt uit. "Met trots hebben wij UbiOps en Skytree opgenomen in onze innovatie community. Met hun innovaties hopen zij het verschil te kunnen maken in de Food & Flower industrie van de toekomst. Door zich bij de HortiHeroes Startups te voegen, bieden wij hen toegang tot onze industrie met een netwerk van o.a. zaadveredelaars, kwekers, handelsbedrijven, technische toeleveranciers en investeerders. Van gevestigde bedrijven tot mede startup en scale-up founders."

Skytree stelt telers in staat om CO2 te recyclen. Het modulaire systeem haalt de CO2 op locatie uit de lucht om het direct toe te passen in de kas of de ‘vertical farm’. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van restwarmte als energiebron waarmee ze bijdragen aan de transitie naar een circulair systeem met zo min mogelijk uitstoot.

Rob van Straaten (CEO Skytree): “Wij vinden het fantastisch dat HortiHeroes innovatieve bedrijven als Skytree support zich te ontwikkelen en in contact te komen met de juiste partijen. Wij zijn heel enthousiast dat we nu onderdeel mogen zijn van de HortiHeroes community om samen de duurzame transitie te versnellen.”

UbiOps is een MLOps-platform dat data scientists helpt om AI/ML-modellen op schaal te trainen en te draaien op een snelle en kosteneffectieve manier. UbiOps is er om teams te helpen om snel, on-demand en betrouwbaar AI te schalen zonder tegen beschikbaarheid problemen, hoge kosten of complexe cloud-infrastructuur aan te lopen.Yannick Maltha (CEO UbiOps): “HortiHeroes biedt een dynamisch ecosysteem van startups tot innovatieve partijen die hun AI en ML toepassingen willen ontplooien. We dragen hier graag aan bij om de Food en Flower industrie innovatiever, betaalbaarder en duurzamer te maken!”

Benieuwd naar alle aangesloten HortiHeroes Startups? Je bekijkt ze hier.

In maart en mei vinden de volgende pitchrondes voor nieuwe startups en scale-ups plaats. Geïnteresseerden van binnen én buiten de Food & Flower industry die aan de criteria voldoen kunnen zich opgeven via hortiheroes.com/startups.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v