Delphy aandeelhouder van proeftuin Randwijk

Delphy aandeelhouder van proeftuin Randwijk

Sinds dinsdag 17 januari 2023 is Delphy medeaandeelhouder van proeftuin Randwijk. Daarmee is Delphy nu ook formeel toegetreden tot het management van Proeftuin Randwijk.

Proeftuin Randwijk is dé centrale plaats in Nederland waar onafhankelijk en praktijkgericht innovatie en kennisontwikkeling voor de Nederlandse fruitteelt plaatsvindt. De focus ligt op duurzaamheid, kwaliteit, efficiënte en op rendabele productiesystemen. Op de proeftuin is een mix te zien van fundamenteel onderzoek en praktijkgerichte demo’s op het gebied van duurzame fruitteelt, moderne rassen en onderstammen, efficiënte productiesystemen en technologie.

De ambitie is om de proeftuin in nauwe samenwerking met partijen in de fruitsector de komende jaren verder te versterken als dé plek voor innovatie in het hard- en steenfruit. CAF, FruitConsult en Delphy slaan daarom de handen ineen om Proeftuin Randwijk de komende jaren verder te ontwikkelen. Delphy draagt bij aan deze ontwikkeling onder meer vanuit haar kennis van digitalisering van de (fruit)teelt en kennis van de teelt en is daarmee een waardevolle aanvulling op de expertise van CAF en FruitConsult.

De komende tijd werken partijen samen aan nieuwe plannen voor de proeftuin. Verdere versterking van de verbinding met de sector is daarbij een belangrijk uitgangspunt. De Nederlandse Fruit Organisatie (NFO) ondersteunt deze ontwikkeling van harte.

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!