Hoe sta jij ervoor?

Hoe sta jij ervoor?

Het EK Voetbal is inmiddels een volle week onderweg en vanavond treedt Oranje aan voor de tweede poulewedstrijd. Als er wordt gewonnen van Frankrijk, is Nederland al door naar de volgende ronde, dus er staat veel op het spel. Maar over spel gesproken, hoe staat jij ervoor met jouw deelname aan Hortisoccer?

Want het makkelijkste online voorspellingsspel van de tuinbouw leeft ook volop. Een groot aantal deelnemers vanuit de tuinbouw heeft inmiddels de top 4 van het toernooi voorspeld. Jij ook? En, hoe gaat het tot nu toe? Ook bij KG doen ze mee aan HortiSoccer. Het bedrijf maakte het spel mede mogelijk en staat ook als supporter op de HortiSoccer muurposter.

In een speciale radio-uitzending 'HortiSoccer Loves Oranje' staan we vrijdagochtend uitgebreid stil bij het EK Voetbal, draaien we de grootste voetbalhits aller tijden en duiken we in de deelnemers van HortiSoccer. Luister vandaag tussen 11.00 en 12.00 uur mee via www.hortibiznewsradio.nl of luister de uitzending later terug via goedemorgen.podbean.com. Een mooie opwarmer voor de wedstrijd van vanavond. We wensen je alvast veel voetbalplezier toe, ook namens de medewerkers van KG, waarvan een deel op de foto bij dit bericht vol enthousiasme te zien is.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v