Ledgnd introduceert MyLedgnd Marketplace

Ledgnd introduceert MyLedgnd Marketplace

Aanstaande dinsdag 5 maart lanceert Ledgnd op HortiContact de MyLedgnd Marketplace. De merkonafhankelijke adviseur in de glastuinbouw biedt telers hiermee een centrale plek om sensorenfabrikanten en hun producten te leren kennen en vergelijken. De sensoren zullen bij aflevering al geïntegreerd zijn in het MyLedgnd-account van de teler waardoor na plaatsing in de kas de data direct wordt verzameld in de dashboards. Met deze nieuwe en waardevolle data kunnen teeltprocessen nog efficiënter en effectiever worden geoptimaliseerd.

MyLedgnd biedt telers een oplossing om alle kasdata van hun sensoren, ongeacht de fabrikant, op één plek te centraliseren en in te zien. In plaats van in te loggen op verschillende dashboards, bundelt MyLedgnd alle data in één overzichtelijk platform. Dit maakt het eenvoudiger om het kasklimaat te monitoren en te optimaliseren. Met de introductie van de MyLedgnd Marketplace is het voor telers nu nog eenvoudiger de juiste sensoren te vinden en te integreren.

Betrouwbare sensoren
In de Myledgnd Marketplace kunnen telers zelf hun huidige set met sensoren uitbreiden. Bij aflevering zijn de sensoren al geïntegreerd in het MyLedgnd-account van de teler. Het biedt een breed scala aan sensoren van toonaangevende fabrikanten zoals Aranet, Kipp en Zonen en Sendot. In de toekomst zullen er meer partners toegevoegd worden aan de Marketplace, mits deze voldoen aan de kwalificatie eisen van MyLedgnd. Alle producten uit de Marketplace zijn door Ledgnd uitvoerig getest en van de juiste kwaliteit. Maarten van Bemmel, product owner MyLedgnd legt uit:"De lancering van de MyLedgnd Marketplace markeert het startschot van de integratie van vele databronnen," aldus Maarten van Bemmel. "We streven ernaar om telers de meest betrouwbare, geavanceerde en gebruiksvriendelijke middelen te bieden om hun kas- en microklimaat optimaal te beheren, en de Marketplace is daar een perfect voorbeeld van."

Toegevoegde waarde voor sensorfabrikanten
Niet alleen telers kunnen hun voordeel doen met de MyLedgnd Marketplace, maar ook sensorfabrikanten. Het biedt ze de mogelijkheid hun producten te presenteren aan een groot publiek van potentiële klanten die de voordelen van sensortechnologie al reeds hebben ervaren.

Winactie
Om de lancering van de MyLedgnd Marketplace te vieren wordt er een jaarlicentie van MyLedgnd ter waarde van € 5.500 verloot en het gebruik van een sensorpakket. Vul het formulier in op de website van Ledgnd of laat je gegevens achter op de Ledgnd stand (A112) tijdens HortiContact op 5, 6 en 7 maart in Gorinchem. Na je inschrijving krijg je ook toegang tot de twee weken trial van MyLedgnd, zodat jezelf al aan de slag kunt met de software.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v