HAS Food Experience 2022: aanmelden kan nog!

HAS Food Experience 2022: aanmelden kan nog!

Op 1 februari kun je online deelnemen aan de HAS Food Experience 2022. Zoals elk jaar ligt de focus op de verbinding tussen studenten en het werkveld.

"We zijn op weg naar 2030. Een transitie die we met elkaar maken. De projecten van de studenten zijn dit jaar verdeeld over 5 categorieën. Wederom met een focus op de SDG's.  Te weten; Protein| sustainable alternative proteins, Healthy body and mind, Sustainable Food systems | the food chains, Unwaste | reduce and prevention, Meaningfull Food Innovations | nonSDG. Onze food talenten zijn opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen, veelal in samenspel met bedrijven uit de sector."

Tussen 15.00 en 17.30 uur maak je kennis met de food talenten van 2022. Na de opening word je o.a. meegenomen langs de projecten van de studenten, worden de FoodmanShips Awards uitgereikt en worden de laatste kennis en innovaties gedeeld op het gebied van food. "En uiteraard ga je onze studenten ontmoeten en zelf spreken. Dus zorg dat je camera en microfoon werken en je haar goed zit!"

Aanmelden kan hier

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v