HS Tuinbouw Service presenteert nieuw logo

HS Tuinbouw Service presenteert nieuw logo

Burgermeester Bouke Arends van Westland en Sterre Torenstra (9)lanceerden gisteren tijdens de Dag van de Tuinbouw in World Horti Center in Naaldwijk op spectaculaire wijze de geheel nieuwe huisstijl van HS Tuinbouw Service, gerealiseerd door Holland Hortimedia Creative Studio’s.

Met een gezamenlijke druk op de rode knop startten de 9-jarige Sterre samen met burgemeester Arends een video waarin het huidige logo veranderde in het nieuwe logo. Vooraf aan de lancering interviewde Aad Tijsen directeur John Torenstra en marketing- en salesmanager Bernard van Hest.

Na de lancering werd er in WHC geproost op de introductie. Er was keuze uit champagne met en zonder alcohol. HS Tuinbouw Service had juist de Dag van de Tuinbouw aangegrepen als podium voor de lancering, omdat het bedrijf op deze wijze wilde laten zien dat het echt een hart onder de riem steekt van telers die zich in zeer moeilijke tijden bevinden. Maar het bedrijf wil juist ook in gesprek blijven met telers, zodat de sector deze situatie uiteindelijk wel zal overleven. De nieuwe stijl van HS Tuinbouw Service zal komend jaar stapsgewijs ingevoerd worden.

Bekijk hier een video waarop de transformatie van het logo te zien is:
 

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v