Start kerststerrenpromotie op Dag van de Tuinbouw

Start kerststerrenpromotie op Dag van de Tuinbouw

Stars for Europe (PfE) is het marketinginitiatief van Europese kerststerveredelaars Beekenkamp Plants, Dümmen Orange, Selecta One and Syngenta Flowers. Tijdens de Dag van de Tuinbouw zullen zij live in de uitzending symbolisch de aftrap geven van het nieuwe seizoen.

Op 1 november vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in World Horti Center. Er wordt de gehele dag live radio gemaakt door de presentatoren Romy Stuik, Jacco Strating en Maurice Wubben, maar de Dag van de Tuinbouw komt ook op tv. RTV Lansingerland zal het event in zijn geheel uitzenden en dat is ook te bekijken via het open kanaal van Ziggo.

Het initiatief van Goedemorgen Nieuws en Hortibiz Newsradio, georganiseerd voor telers, krijgt dit jaar het thema ‘Nieuw perspectief’ mee. Op 1 november wordt vanuit World Horti Center de gehele dag live radio en dus ook tv gemaakt met tal van interviews met kopstukken uit de gehele keten. Deze uitzendingen worden verzorgd door Hortibiz Newsradio en de redactie van Goedemorgen Nieuws in samenwerking met RTV Langinserland. Tegelijkertijd organiseert World Horti Center het event 'Let’s Meet!’, een relatie-evenement waarbij ontmoeten en netwerken centraal staat. Zowel participanten van World Horti Center als bedrijven van buitenaf kunnen hieraan deelnemen. Een mooie combinatie dus op een speciale tuinbouwdag. KAS Magazine ondersteunt de Dag van de Tuinbouw inhoudelijk door mede het programma samen te stellen en gasten uit te nodigen. Daarnaast hebben verschillende bedrijven zich als partner van het event aangesloten.

Kerststerren
Star for Europe is een van die partners. Het collectief heeft als doel om de kerststerverkoop in Europa op de lange termijn te promoten en doet dat in 22 landen. In Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje Nederland, Polen en Zweden worden de activiteiten uitgebreid en ondersteund met EU-financiering in het kader van de EU-campagne 'Stars Unite Europe'. Bij de start van de Dag van de Tuinbouw zal Stars for Europe ook de nieuwe campagne aftrappen. Bovendien staat er voor alle gasten die op de Dag van de Tuinbouw naar World Horti Center komen een kerstster klaar om mee naar huis te nemen.

Ook meedoen?
Zien we jou, net als vele andere bedrijven op 1 november in World Horti Center? Mail dan naar info@hollandhortimedia.nl en reserveer jouw moment op radio en tv! De uitzending is live te horen via Hortibiz Newsradio en de andere kanalen van Holland Hortimedia, maar is ook te zien via het open kanaal van Ziggo en via RTV Lansingerland. Je bent ook welkom om als luisteraar/kijker langs te komen in WHC. De deur staat de hele dag voor je open, de koffie staat klaar!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v