Iedereen, bedankt!

Iedereen, bedankt!

Gisteren vond de Dag van de Tuinbouw plaats in World Horti Center in Naaldwijk. Het was de vierde keer dat het evenement plaatsvond en de tweede keer dat World Horti Center het decor vormde. Met een heuse radiomarathon werd de hele dag stilgestaan bij het thema 'nieuw perspectief'. Dankzij de vele deelnemers en bezoekers werd het wederom een groot succes!

Stars for Europe, jem-id, Rabobank, LEDgnd, 4More Technology, Greenport West-Holland, Gemeente Westland, HortiContact/Easyfairs, Red Horticulture, Plant Empowerment, GreenTech, Royal Van Zanten, Gemeente Lansingerland, Floric/Florpartners, Groen Doen in de Klas, JB Groep, HortiPro, Orance, Van Iperen, Blue Radix, Efficient at Work, FLE, Decorum, World Horti Center, Provincie Zuid-Holland, Akker Transport Systemen, Hoogendoorn Growth Management en Force Greenhouse Demolition... allemaal kwamen ze tijdens de Dag van de Tuinbouw aan bod. Inhoudelijk ondersteund door KAS Magazine, had initiatiefnemer Holland Hortimedia een bomvol programma samengesteld. Moderators Romy Stuik, Jacco Strating, Aad Tijsen en Maurice Wubben leidden de gesprekken in goede banen, maar het was aan de medewerking van al deze gasten te danken dat de vierde Dag van de Tuinbouw uitgroeide tot een groot succes. Ook de vele bezoekers die gedurende de dag langskwamen om een kijkje te nemen of om mee te luisteren droegen daar nadrukkelijk aan bij, evenals de mensen van de techniek (Mark en Mediageniek), de ondersteuning vanuit het team van Holland Hortimedia (Nicky, Ece en Koen) en natuurlijk World Horti Center voor de gastvrijheid.

Wij danken iedereen dan ook voor zijn of haar bijdrage om deze dag tot een succes te maken. Op naar de Dag van de Tuinbouw 2024!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen