Ece en Koen ook aanwezig op Dag van de Tuinbouw

Ece en Koen ook aanwezig op Dag van de Tuinbouw

Hortibiz-redacteur Ece Polat is deze dagen in Nederland. Ze werkt momenteel niet vanuit Turkije, maar vanuit het kantoor van Holland Hortimedia in De Lier, waar ook redacteur Koen van Wijk regelmatig aanschuift. Zij zullen volgende week ook aanwezig zijn tijdens de Dag van de Tuinbouw in World Horti Center.

Ece Polat verzorgt dagelijks het internationale nieuws van Hortibiz Daily News, maar doet dat normaal gesproken vanuit haar thuisland Turkije. Enkele malen per jaar is zij in Nederland om beurzen en events bij te wonen of om relaties te bezoeken. Volgende week vindt in World Horti Center de Dag van de Tuinbouw plaats, een goed moment om weer even naar Nederland af te reizen. Ook redacteur Koen van Wijk, die sinds kort met enige regelmaat berichten voor Goedemorgen schrijft, werkt zo nu en dan op het kantoor van Holland Hortimedia in De Lier. Ook hij zal volgende week de Dag van de Tuinbouw bijwonen.

Wil je Ece en Koen een keer ontmoeten? Kom dan ook op woensdag 1 november naar World Horti Center, waar wij de hele dag live tuinbouwradio maken met Hortibiz Newsradio tijdens de Dag van de Tuinbouw.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v