Speciale radiodag gestart!

Speciale radiodag gestart!

De Dag van de Tuinbouw is officieel van start gegaan. Sinds vanochtend 9.00 uur zijn we live te horen én te zien vanuit World Horti Center en het belooft een bijzondere dag te worden.

AgroEnergy schoof om 9.00 uur als eerste aan in de gelegenheidsstudio in World Horti Center in Naaldwijk. Tot 10.00 uur delen Hoofd Energiemanagement Chris Feijen en Energiespecialist Carl van Oosten hun kijk op de energiecrisis en de weg uit deze situatie. Aansluitend zullen tot 17.00 uur vanmiddag tal van gasten achter de microfoon plaatsnemen of telefonisch aan het woord komen.

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van Paprika Horti Newsradio en HortiContact en wordt ondersteund door meer dan 23 bedrijven en organisaties. Zij zullen vandaag op hun eigen manier telers een hart onder de riem steken in verband met de energiecrisis. Daarbij wordt de situatie binnen de tuinbouw besproken, maar zal ook nadrukkelijk naar de toekomst worden gekeken. Welke innovaties kunnen bijdragen aan een versnelde energietransitie en kunnen telers daarmee lucht verschaffen in deze moeilijke tijd? In de studio nemen Aad Tijdens, Mark van Dale, Rob Veenman en Jacco Strating de presentatie op zich. Daarnaast wordt in de ochtend geschakeld naar Amsterdam CS en in de middag naar het Binnenhof in Den Haag, waar speciale reporter Romy Stuik voorbijgangers zal interviewen.

Luister de hele dag live mee via Paprika Horti Newsradio of kijk live mee via onze videostream. En ben je in de buurt? Kom dan zeker even langs in het Dag van de Tuinbouw Café voor een hapje en een drankje. Je vindt ons direct in de centrale hal van World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v