Bouke Arends als afsluiter

Bouke Arends als afsluiter

Bouke Arends, burgemeester van gemeente Westland, is de laatste gast a.s. donderdag tijdens de Dag van de Tuinbouw. Hij zal de lange reeks gasten en geïnterviewden completeren.

Komende donderdag vindt de Dag van de Tuinbouw plaats, een radiodag vanuit World Horti Center in Naaldwijk. Meer dan 23 bedrijven en organisaties hebben zich aangemeld om mee te werken en telers die dag een hart onder de riem te steken.

Met het organiseren van een radiodag keert de Dag van de Tuinbouw terug naar de eerste editie van 2020. Toen werd ook een radiomarathon gehouden om ondernemers een hart onder de riem te steken in coronatijd. De radiodag op 13 oktober a.s. krijgt eenzelfde opzet, dit keer tegen de achtergrond van de energiecrisis die de sector in zijn greep houdt. De uitzending is de hele dag live te volgen via www.paprikatastyradio.nl, maar er kan ook worden meegekeken via Vimeo.

In World Horti Center in Naaldwijk worden uiteenlopende gasten uit de glastuinbouw straks ontvangen en geïnterviewd in een live radio-uitzending. Daarbij wordt de situatie binnen de tuinbouw besproken, maar zal ook nadrukkelijk naar de toekomst worden gekeken. Welke innovaties kunnen bijdragen aan een versnelde energietransitie en kunnen telers daarmee lucht verschaffen in deze moeilijke tijd? Burgemeester Bouke Arends van gemeente Westland is de laatste gast van de dag. Hij zal in gesprek gaan met Ed Smit van Jungle Talks.

Kom langs en doe ook mee!
De uitzending vindt plaats vanuit World Horti Center. Voor de radiostudio komt een terras waar telers, toeleveranciers en andere stakeholders elkaar kunnen ontmoeten. Iedereen die dat leuk vindt, kan langskomen om onder het genot van drankjes en snacks de uitzending bij te wonen en bij te praten met collega's. De inloop is vrij, dus kom zeker even langs als je in de gelegenheid bent. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je de Dag van de Tuinbouw alsnog steunen, neem dan snel contact op met Aad Tijsen via aad@hollandhortimedia.nl.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v