Lijn met plantaardige vleesvervangers van Heinz

Lijn met plantaardige vleesvervangers van Heinz

Heinz doet zijn intrede in het koelschap van de supermarkt met een serie plantaardige vleesvervangers. Met de introductie van drie vegetarische burgers en vegetarisch gehakt zet het merk verder in op zijn strategie om met innovaties te blijven groeien in de markt van plantaardige voedingsproducten.

Naast vegetariërs en veganisten wil Heinz als vertrouwd merk ook de grote groep consumenten bereiken die nog op zoek zijn naar alternatieven om hun vleesconsumptie te verminderen. Nederland is het eerste land waar de nieuwe vleesvervangers van Heinz verkrijgbaar zijn. Het nieuwe aanbod bestaat uit Heinz Meatless Burgers, Heinz Meatless Gehakt, Heinz Beanz Burgerz Mediterrane Stijl en Heinz Beanz Burgerz Mexicaanse Stijl. Naast smaak, speelden ook textuur en duurzaamheid een belangrijke rol in de productontwikkeling. De producten zijn in tegenstelling tot veel andere vleesvervangers gemaakt met bonen, die zorgen voor een vlezige structuur. Middels deze introductie wil Heinz de smaakbeleving van vleesvervangers naar een hoger niveau brengen en zo mensen bereiken die zich niet aangetrokken voelen tot het huidige aanbod.
 
Bob Rog, Managing Director Kraft Heinz Benelux: “Uit onderzoek weten we dat de meeste vleeseters ervoor open staan om hun vleesconsumptie te verminderen, maar dat ze nog zoeken naar een vertrouwd merk met een positieve smaakbeleving. Tegen die mensen zeggen we nu: probeer Heinz en laat je positief verrassen. Neem een break van vlees. Niet van smaak. Heinz speelt als merk al volop in dit gebruiksmoment, en daarmee is de drempel laag.”

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v