Hoe veilig en gezond werken jouw medewerkers?

Hoe veilig en gezond werken jouw medewerkers?

Iedereen moet veilig en gezond kunnen werken. Als ondernemer heb je daar de verantwoordelijkheid voor. Als je werkt met (nieuwe) internationale (flex) krachten komen daar nog een aantal extra uitdagingen bij. Bijvoorbeeld taal- of cultuurbarrières. Stigas lanceerde in samenwerking met de sociale partners een e-book waarin alle tips, informatie en tools omschreven staan om veilig werken voor internationale medewerkers te bevorderen.

Ook als je nu veel zaken op orde hebt rondom veilig en gezond werken, het e-book zorgt voor nieuwe inzichten én bevat veel voorbeelden van andere ondernemers ter inspiratie. Uiteindelijk draagt het veilig werken van je medewerkers bij aan het werkgeluk en daarmee wellicht het behoud van flex naar vast. Glastuinbouw Nederland werkt samen met Stigas aan de implementatie van het e-book.

Tanja de Jong, gezondheidsonderzoeker en projectleider bij Stigas licht toe: “Veel ondernemers werken al met werkinstructies en zorgen voor een veilige werkomgeving. Toch kunnen zij ook veel informatie uit het e-book gebruiken om processen te verbeteren. Het e-book biedt inspiratie om te kijken wat ze nog meer of beter kunnen doen.” Het e-book doorloopt acht stappen. Per stap krijg je tips, informatie en instrumenten aangereikt. Ook vind je heel veel voorbeelden ter inspiratie van andere ondernemers.

Lees hier verder

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v