'Afspraken maken over uitwisselen van data'

'Afspraken maken over uitwisselen van data'

Theo Sanders neemt afscheid als bestuurslid van Stichting Hortivation. Hij wordt opgevolgd door Richard Vialle, oprichter en CCO van Kind Technologies volgt Theo Sanders op als bestuurslid van Stichting Hortivation. Op Paprika Tasty Radio reageerde hij hier vanochtend op.

"Vanuit Kind Technologies willen we ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de tuinbouwsector, en specifiek aan de innovatie in de sector", zegt Vialle, die ook al bestuurslid is bij branchevereniging AVAG. "In AVAG en Hortivation vertegenwoordig ik specifiek de bedrijven die actief zijn op het vlak van datagedreven telen, robotica & AI, en met een focus op technologie voor de gehele waardeketen."

Hortivation ambieert een bundeling van krachten met betrekking tot kennismanagement en innovatie binnen de greenhouse technology sector. Daarnaast ontwikkelen zij kennis en beleid op het gebied van 'Integrated Growing Systems' voor de sector. Hét speerpunt binnen Hortivation is volgens Vialle datagedreven telen. "De branche is groot en internationaal, dus het is goed dat er afspraken komen over uitwisseling van data om zodoende de veiligheid te kunnen garanderen. Daar is nog veel te halen."

Luister hier het volledige gesprek met Richard Vialle terug

Bron: Goedemorgen

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!