Reinigen met droogijs

Reinigen met droogijs

Droogijsreinigen is een heel goede manier om oppervlaktes volledig en zonder schade te reinigen. 

Droogijsreinigen is een heel goede manier om oppervlaktes volledig en zonder schade te reinigen. 

Droogijsreinigen is een stuk veiliger en vriendelijker voor het oppervlak, omdat het geen schurende werking heeft, zoals bij zandstralen.  Het oppervlak kan daardoor niet worden beschadigd. Daarom kun je bijna alles met droogijs reinigen.

Het reinigen met droogijs is een bijzonder milieuvriendelijk, effectief en tijdbesparend alternatief voor traditionele industriële reinigingsmethoden. Door het traploos instellen van de druk (van 2 tot 12 Bar!) kan de installatie voor bijna iedere vervuiling ingezet worden.

Droogijsreinigen werkt met een microthermische shock. Door de kracht van perslucht in combinatie met de grootte van de spuitmond (nozzle) van de droogijsreinigingsmachine ontstaat er een thermoshock. Het verschil in temperatuur zorgt ervoor dat er scheurtjes ontstaan in de vervuiling en die laat zo los.
Door het thermoshock-effect wordt de vervuiling krachtiger dan welk ander reinigingsmiddels aangepakt. Ook voor zachte oppervlakken kan droogijsreiniging gebruikt worden omdat de luchtdruk instelbaar is.

Na gebruik vervliegt het droogijs. 

Tijdens het reinigen worden er geen zand, water of chemicaliën toegevoegd. Na het reinigen blijft er geen restproduct achter dan alleen de aanslag die verwijderd is.
 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v