Droogijsreinigen na brand

Droogijsreinigen na brand

Tijdens het blussen is vaak al forse (water)schade ontstaan. Het laatste waarop je zit te wachten is méér schade. Hoe sneller je weer verder kunt, hoe beter. Ook hier is droogijsreinigen dé aangewezen methode.

Een brand is al erg genoeg. Het bedrijf is -deels- verloren; documenten, dataopslag, geen werkplekken meer.

Maar na de brand blijkt vaak pas de échte schade. Een zeer hardnekkige roetaanslag en een onaangename geur die achterblijven. Het verwijderen van roet én de brandlucht vraagt daarom om een professionele aanpak. Waarbij nadrukkelijk ook rekening wordt gehouden met de directe omgeving. De brand zelf heeft ook bij de buren meestal al genoeg kapot gemaakt. Die hebben geen behoefte aan nóg meer ellende.
 
En tijdens het blussen is vaak al forse (water)schade ontstaan. Het laatste waarop je zit te wachten is méér schade. Hoe sneller je weer verder kunt, hoe beter. Ook hier is droogijsreinigen dé aangewezen methode. Het is de ideale oplossing voor het verwijderen van roet op o.a. stenen muren, plafonds, metalen, nog niet verbrand houtwerk, ramen en ook meubilair.

Na droogijsreinigen is alles weer fris en, met wellicht een extra likje verf, weer als nieuw. Alle oude kantoorspullen in de container kiepen en een complete nieuwe inboedel aanschaffen is met droogijsreinigen vaak niet nodig.
 

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!