Zone.college organiseert nieuwe tuinbouwcursussen

30-07-2021    08:36   |    Goedemorgen

Onderwijsorganisatie Zone.college biedt vanaf dit najaar twee nieuwe cursussen aan voor medewerkers in de glastuinbouw: een basiscursus Glastuinbouw voor Poolstaligen en een vervolgcursus Glastuinbouw. Beide cursussen zijn opgezet in samenwerking met Kasgroeit, een initiatief dat wordt gefinancierd door het fonds Colland Arbeidsmarkt. Bedrijven die onder de CAO Glastuinbouw vallen, kunnen voor deze cursussen aanspraak maken op een Colland-subsidie.

De basiscursus Glastuinbouw voor Poolstaligen
De basiscursus Glastuinbouw voor Poolstaligen start op dinsdag 9 november in de regio Zwolle. In 5 bijeenkomsten leren de deelnemers de vaktechnische aspecten van plantenfysiologie en bemesting. Basisonderwerpen als de onderdelen van planten, fotosynthese, substraten, water- en mineralenhuishouding komen aan de orde. Tijdens alle bijeenkomsten is er een tolk aanwezig.
 
Behalve voor mensen die al bij een glastuinbouwbedrijf werken is de basiscursus ook geschikt voor nieuwkomers in de sector. Het beroep 'Medewerker teelt' staat te boek als een zogeheten kansberoep, de kans op werk is dus groot. De basiscursus wordt tevens aangeboden in een Nederlandstalige versie. De eerste bijeenkomst daarvan staat gepland op dinsdag 14 september en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Indien gewenst kan Zone.college de basiscursus ook in-company aanbieden.
 
De vervolgcursus Glastuinbouw
De vervolgcursus Glastuinbouw beslaat 10 dagdelen en kan op verschillende locaties worden gegeven. In deze cursus leren de deelnemers meer over groeifactoren en meetmethodes, zodat ze in de toekomst kunnen meedenken over eventuele optimalisatiemogelijkheden in het productieproces.
 
Over Zone.college
Zone.college is met 8 locaties, ruim 900 medewerkers en meer dan 7.000 leerlingen/studenten de grootste groene opleider van Oost-Nederland. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven biedt de organisatie praktijkgericht beroepsonderwijs voor vmbo-leerlingen, mbo-studenten en medewerkers in de groene sector.


Reacties (1)

SUSAN BENSON at 04.08.2021

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kwaliteit als uitgangspunt

ACTUEEL HORTI THEMA - Koppert Nederland blijft zoeken naar nieuwe oplossingen of het verbeteren van huidige...

Morgen: Royal Brinkman

ACTUEEL HORTI THEMA - Thomas Kern, Senior Productmanager gewasbescherming & desinfectie bij Royal Brinkman, is...

Blog: A Perfect Storm 23-09-2021    10:24
Duurzame verpakking houdt bloemen vers 23-09-2021    10:19
Aftrap tulpenseizoen weer op de Dam 23-09-2021    10:16
Hortensia in fotoshoot VROUW 23-09-2021    10:10
Vervolg Cymbidium-campagne 23-09-2021    10:07
Nieuwe directeur voor Gebroeders Alkemade 23-09-2021    10:03
Elektrisch rijden in stroomversnelling 23-09-2021    10:00
Chrysanthemum Valley 23-09-2021    09:55
Vier KVBC awards voor Living Creations 23-09-2021    09:48
Goedemorgen Tech: iPhone 13 23-09-2021    09:43
  Ga naar het nieuwsarchief