Zomertour voor Skyfall

15-07-2019    09:44   |    Goedemorgen

Na het perkgoed- en een beginnend zomerseizoen gaat Royal van Zanten de potchrysant Skyfall als sfeermaker onder de aandacht te brengen.

"Hij is bijzonder geschikt voor de consument die wil genieten van bloei vanaf vroeg in de zomer tot laat in de herfst", aldus de veredelaar. "Skyfall is dé chrysant in hanging basket en is uitermate geschikt om díé plek op te vullen. De serie is gebaseerd op Multiflora genetica en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren; roze, paars, rood, wit en geel. Skyfall wordt voornamelijk in trio-kleurenmixen geteeld, als wandhanger maar ook als mono-kleur is het een plaatje."

Vanaf heden starten de kwekers Croyse Loop, Bas van der Wilt Potplanten, Kwekerij Meerrust en Barreveld met de verkoop van Skyfall van onder andere hangpotten met potmaat 23-25 cm. Bij Plantenkwekerij Leo Ammerlaan zijn Skyfall wandhangers verkrijgbaar en Skyfall wordt aangevoerd tot en met week 43.
HandelstourRoyal Van Zanten laat zich in samenwerking met de kwekers het product Skyfall van haar beste kant zien bij de groothandel en exporteurs. Elke pot Skyfall wordt voorzien van een kleurrijk etiket die de consument verleidt tijdens het aankoopproces en de hanging baskets worden geleverd in bijpassende hoezen.

Meer informatie over Skyfall is te vinden op http://www.skyfall.flowers 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Throwback: De Marel Methode

Gedurende de zomerperiode zetten we op deze plek in de nieuwsbrief een 'throwback' naar een bijzonder, opvallend, epic of gewoon leuk moment...