‘WK Hockey Kas’ heeft een nieuwe plek

24-05-2016    12:01

De kas van Westland Marketing die voorheen gebruikt werd als de 'WK hockeykas' heeft een nieuwe plek gekregen, namelijk op de buitenplaats Ockenburgh in Den Haag. De kas wordt eerst het tijdelijke onderkomen van Brasserie Ock, totdat de cascorestauratie van villa Ockenburgh gereed zal zijn. 

Na gebruik van de kas als tijdelijk onderkomen van de brasserie, zal de kas op de Buitenplaats Ockenburgh weer hét podium worden van de Nederlandse tuinbouw. Er zullen dan onder andere evenementen en lezingen worden gehouden over de tuinbouw. De mensen zullen in de kas geïnformeerd worden over verse tuinbouwproducten en kunnen deze daar ook zien en proeven. 

De kas wordt 2 juni overgedragen van Westland Marketing naar Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Wethouder Arne Weverling van Gemeente Westland en wethouder Joris Wijsmuller van Gemeente Den Haag zullen bij deze overdracht aanwezig zijn.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Limburg Agrofood viert verjaardag

LimburgAgrofood – het programma dat in februari 2018 is gestart om de sector agrofood in Limburg te helpen groeien en innoveren – is 1 jaar...