Winteravond met chrysanten

22-01-2019    08:38   |    Goedemorgen

Het is ondenkbaar dat muzikanten na een optreden geen bloemen ontvangen. Daarom werkte Dekker Chrysanten graag mee aan een bedankje voor de Russische musici van Winteravonden aan de Amstel.

Leerlingen van het Clusius College werden betrokken bij het initatief: voor hun project Local Flowers maken de studenten boeketten met lokaal product. Met diverse pluis- en troschrysanten uit het Dekker Selections assortiment en verpakkingsmateriaal van Dillewijn Zwapak, maakten zij mooie boeketten voor de muzikanten. 
De Winteravonden vonden plaats van 15 t/m 22 december op de mooiste locaties in Amsterdam, zoals de Hermitage, het Muziekgebouw en de Amstelkerk. Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten was bij een van die voorstellingen aanwezig: 'Het is een eer om deze top musici in de bloemen te zetten en op onze manier bij te dragen aan de kennisoverdracht tussen Rusland en Nederland', aldus een trotse Warja.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fatsia Friday

Het is niet alleen Goede Vrijdag vandaag, maar ook Fatsia Friday. Tenminste, als het aan JK Plant uit Honselersdijk ligt.