Wil je de teeltwisseling eenvoudig doorkomen?

Wil je de teeltwisseling eenvoudig doorkomen?

ACTUEEL HORTI THEMA - Voor veel groentekwekers staat de komende tijd volledig in het teken van de teeltwisseling. Om een goede voorbereiding te hebben op deze periode, biedt Steenks Service handige diensten aan.

Aangezien veel machines ter onderhoud en hygiëne alleen tijdens de teeltwisseling gebruikt worden, biedt Steenks Service een verhuuroptie aan. Zo verhuurt Steenks Service onder andere buisrailwagens. Deze multifunctionele machines zijn erg handig wanneer er op hoogte gewerkt dient te worden. De maximale hoogte van deze buisrailwagens is 5,5 meter. Bovendien zijn deze wagens in bijna iedere spoormaat te huur.

De teeltwisseling is ook het uitgelezen moment om de buisrailwagens te reinigen. Dit kan door middel van de Frekofix totaalreiniger. De wagens dien je in te nevelen met het schoonmaakmiddel, waarna je het na het inweken de wagens kunt afspuiten. Je zult zien dat de groene aanslag verdwenen is. Frekofix is ook geschikt voor het verwijderen van algen, oliën, roet, rookaanslag en vetten.

Ook is de teeltwisselperiode uitermate geschikt om machines te laten voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Dat zorgt ervoor dat alle machines weer geheel perfect in orde zijn voor het nieuwe seizoen. Tevens zijn de monteurs van Steenks Service VCA gecertificeerd, waardoor zij op machines de VA keur kunnen toepassen, zo laat het bedrijf weten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v