LUISTER NU: TuinbouwMarktplaats Live op Paprika Tasty Radio

18-05-2020    11:45   |    Goedemorgen

Vandaag om 12.00 uur kun je de eerste aflevering van 'TuinbouwMarktplaats Live' horen op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. 's Werelds grootste verkoopsite van gebruikte tuinbouwmaterialen en machines is ondertussen het zevende bedrijf met een eigen radio programma op Paprika!

Eigenaar Holland Hortimedia is in gesprek met nog meer bedrijven en organisaties die in verband met de pandemie op zoek zijn naar een warmere verbinding dan online met klanten en relaties. Radio biedt hiervoor mogelijkheden!

Op maandag hoor je voortaan elke week van 12.00 tot 13.00 uur de meest interessante items (aanbiedingen/te koop/te koop gevraagd) langskomen van TuinbouwMarktplaats. Ook worden de vaste partners van TuinbouwMarktplaats live in de uitzending aan het woord gelaten. Luister straks dus een uur lang mee!

Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.


Reacties (3)

lambert at 25.03.2020

ik ben opzoek naar een baan ook avond nacht

natalia nemeth at 25.03.2020

goed ik woon in schollevar reigers en ik zie dat je op zoek bent naar werkers maar helaas weet ik niet nederlands te spreken ik werkte in kariffles MAAR VOOR CHORONA WIJ STOPPEN MET EEN BAAN en 5 jaar in crocks ik heb een baan nodig maar ik kan alleen communiceren via melee ik praat niet werk ik weet dat ik nergens waard ben het was voor mij geen probleem als je wat werk voor mij hebt zou ik graag willen werken maar er is geen NATALIA hallo zonder een bekende taal

Wesam Daiyoub at 27.03.2020

Hallo...
Ik ben Wesam
Ik woon in Rotterdam
Ik ben op zoek naar werk een regio tuinbouw
Ik heb een rijbewijs

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Duurzame bloemen

Wist je dat Grodan ook een gewasspecifiek assortiment substraten heeft voor de bloementeelt? Het bedrijf laat...