'Wie online niet meedoet, bestaat straks niet meer'

'Wie online niet meedoet, bestaat straks niet meer'

Yuverta organiseert een serie cursussen rondom e-mailmarketing en e-commerce voor sierteeltondernemers. De noodzaak om je als ondernemer op dat vlak te ontwikkelen wordt steeds groter, zo liet Marleen van Arendonk vanochtend op Paprika Tasty Radio weten.

Waarom zou de sierteelt bij dergelijkse cursussen gebaat zijn? "De wereld en mensen veranderen. Mensen en bedrijven oriënteren en kopen 24/7. Wie niet meedoet bestaat binnenkort niet meer en vanwege achterstand op digitaal gebied, houding van meerderheid én sinds corona de enorme vraag naar én waardering voor groen, bloemen & planten", aldus Van Arendonk.

Volgens Van Arendonk kopen mensen en bedrijven steeds makkelijker en meer online. "De groei van e-commerce is afgelopen jaren al bijzonder groot geweest. Corona heeft de groei van online verkoop een gigantische spurt gegeven. E-commerce is geen trend maar een kanaal waar je als organisatie niet meer omheen kan."

Wil je meer weten, check dan https://llo.yuverta.nl/ of luister het volledige gesprek terug via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v