'We willen in gesprek gaan en blijven met telers'

'We willen in gesprek gaan en blijven met telers'

ACTUEEL HORTI THEMA - Cultilene wil in gesprek gaan en blijven met telers om kennis te delen en samen stappen te zetten op weg naar een duurzame voedselvoorziening. Dat lieten Emiel Bronswijk (Product & Application Specialist Propagation) en Mariëlle Klijn (Manager Market Development) vanochtend weten op Paprika Tasty Radio.

Cultilene is dé kennispartner op het gebied van watermanagement en wortelmilieu, zoveel maakten Bronswijk en Klijn duidelijk in de uitzending. Live op de tuinbouwzender vertelden zij over de belangrijke thema's die de tuinbouw momenteel wereldwijd raken en legden zij uit hoe Cultilene ondernemers hierbij kan ondersteunen.

Met oog op het actuele horti thema Opkweek & Jonge planten vertelden Bronswijk en Klijn ook over de belangrijke rol die steenwol speelt in de opkweek. Cultilene heeft hiervoor specifieke substraatblokken beschikbaar. "Door in gesprek te gaan met telers en goed te luisteren naar de wensen uit de markt, blijven wij werken aan het verbeteren van die substraten, met specifieke eigenschappen voor elk gewas."

Heb je de uitzending met Cultilene gemist, maar wil je die alsnog beluisteren? Dat kan via deze link!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v