VW Orchids bekent kleur

22-02-2019    10:06   |    Goedemorgen

VW Orchids, de specialist in grootbloemige, witte Phalaenopsis, voegt kleuren toe aan het assortiment. Anderhalf jaar na de introductie op de markt heeft VW Orchids een goede naam opgebouwd. Binnenkort worden de eerste gekleurde planten verwacht van de kweker uit Nieuwaal. Die worden geleverd in cascades, umbrella's en spiegelbogen.

Het assortiment van VW Orchids bestaat momenteel uit verschillende soorten witte Phalaenopsis, maar daar komt in de komende weken verandering in. Op verzoek van klanten bekent VW Orchids kleur en zijn er met zorg een aantal gekleurde rassen uitgezocht om het assortiment mee te verbreden.

Roots
Toch blijft VW Orchids trouw aan haar roots en gefocust op de kleur wit: 80 procent van het assortiment blijft de komende jaren grootbloemig wit. Door het toevoegen van gekleurde Phalaenopsis aan het assortiment kan VW Orchids een breder pakket aanbieden van onder andere verschillende roze, paarse en oranje vormen om op soort, maar ook als mix. De komende maanden zullen er verschillende, prachtige rassen toegevoegd worden aan het assortiment. Het assortiment wordt over twee weken getoond tijdens de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk. 

VW Orchids
VW Orchids is een moderne kwekerij in Nieuwaal met 3,5 ha, die sinds 2017 is ingericht op het telen van Phalaenopsis. Door te focussen op het maken van vormen van grootbloemige Phalaenopsis in potmaat 12 cm, bewijst VW Orchids zich als de kwaliteitskweker op dit gebied. Kwaliteit is voor eigenaar Kees van Wijk van groot belang en heeft binnen VW Orchids het telen van Phalaenopsis tot ambacht verheven.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws