Voorbereidingen Mastercourse Groenten

05-12-2018    09:03   |    Goedemorgen

Na de Mastercourse Sierteelt, kondigt Jungle Talks nu de Pro Manager Mastercourse Groenten aan. Die vindt plaats van 28 januari tot 8 februari 2019.

Alle deelnemers zijn tussen de 25 en 40 jaar oud en komen uit landen als China, Australië, India, Zuid-Afrika, Mexico, Colombia, Nederland, Polen en Duitsland. De kandidaten vertegenwoordigen de toekomst van hun subsector, de groenteproducenten in de tuinbouw. De eerste week van de cursus zal zich richten op de toekomst van de productie, terwijl de maatschappij het hoofdthema van de tweede week zal zijn. Het volledige programma is hier te vinden.

De Pro Manager Mastercourse Vegetables wordt gefaciliteerd door de volgende partners: Koppert Biological Systems, Ridder, Berg Hortimotive, Koppert Cress, Hagelunie, Imagro, Klasmann - Deilmann en Bom Group.

Sierteelt
De Mastercourse Vegetables is de opvolger van de sierteelt-mastercourse. Aan die masterclas deden bedrijven en organisaties mee zoals Koppert Biological Systems, Ridder Group, Rabobank, Ter Laak Orchids, Berg Roses, Bunnik Plant en WUR waren opgenomen in het programma. De geselecteerde kandidaten en de bedrijven die bezoekers ontvingen, waren het erover eens dat het niveau van deze Mastercourse de verwachtingen overtrof.

Informatie
Als u meer wilt weten, ga dan naar www.jungletalks.com of neem contact op met Ed Smit via ed@jungletalks.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...