Vitacress Real sluit partnership met HAS

14-03-2019    08:53   |    Goedemorgen

Om het onderwijs bij HAS Hogeschool in Venlo zoveel mogelijk te laten aansluiten op de praktijk, is Vitacress Real officieel benoemd tot partnerbedrijf van de school. Het bedrijf wordt partner op het gebied van marketing, innovatie en procesoptimalisatie en stelt verschillende faciliteiten beschikbaar. Ook zijn er stageplaatsen en zal Vitacress Reaal gastcolleges op de HAS geven.

Vitacress Real wil mensen laten genieten van heerlijk eten, met natuurlijke smaakmakers. Want het leven is zo veel leuker met goed en gezond eten. Als kruidenteler hebben zij het hele proces volledig in eigen hand. Met eigen teeltbedrijven door heel Europa en een verpakkingslocatie in Venlo voorzien zij de consumenten in verschillende Europese landen van de lekkerste kruiden, vers van het land. 

Partnerbedrijven van HAS Hogeschool
Vitacress Real speelt als Category Captain sterk in op innovatie. Dit gaat breed, van het bedenken van nieuwe concepten voor de retail, tot optimalisatie van het teeltproces. Of het samenbrengen van alle informatie en data in Power BI tot een volledig kruidenonderzoek uitgevoerd in de markt. Zij zijn continue in ontwikkeling en als snel groeiend bedrijf een inspirerende leerplek voor studenten van de HAS.  

Op de foto: Ralph Coenen (Vitacress Real) en Frans van Leijden (HAS Hogeschool) tekenen de samenwerkingsovereenkomst.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Bloemenshows in Keukenhof

In Keukenhof is meer te zien dan alleen tulpen: in de paviljoens zijn bloeiende planten en bloemen te zien in verschillende bloemenshows. In...

VB viert start bouw nieuw pand

VB heeft vorige week de aanvang van de bouw van het nieuwe pand van VB aan de Galgeweg in Naaldwijk symbolisch gevierd. Er werd geen eerste...