Virtuele tour door showroom Koen Pack

Virtuele tour door showroom Koen Pack

ACTUEEL HORTI THEMA - Morgen, dinsdag 26 januari, is de dag waarop normaal gesproken de IPM in Essen van start zou gaan. Om toch de nieuwste ontwikkelingen op verpakkingsgebied te tonen, biedt Koen Pack een virtuele tour door haar showroom aan.

"We missen allemaal natuurlijk de beurzen zoals we ze gewend zijn en zoeken naar alternatieven om jullie toch de nieuwste ontwikkelingen op verpakkingsgebied te laten zien. We hebben in onze showroom de movie Trends for ALL opgenomen, een virtuele tour waarin Sandra Könings je meeneemt langs de nieuwe collectie en trends voor 2021", aldus Koen Pack. 

Koen Pack presenteert ieder jaar een nieuwe collectie die uit voorraad leverbaar is. "Voor 2021 zijn we aan de slag gegaan met acht stijlthema's  geďnspireerd op o.a. de natuur, verbeelding, historie en een wereldwijde connectie waar strepen centraal staan. Strepen zijn krachtig en onze rode draad is connect all."

Deze week vindt ook de Online Trade Fair plaats, georganiseerd door Thursd. Dit is een internationaal online platform/magazine met verhalen van en over bedrijven en personen in de sierteelt. Hiermee verbindt Thursd de keten vanaf de veredelaar tot aan de consument. Koen Pack doet hier ook aan mee.

Bekijk hier de virtuele tour

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v