Hamifleurs en FloraHolland op Varend Corso

29-04-2019    16:42   |    Goedemorgen

Het Varend Corso heeft een aantal nieuwe deelnemers bekendgemaakt voor de editie van 2019. Vanuit de sierteeltsector hebben Hamifleurs en Royal FloraHolland hun deelname toegezegd.

De lijst met deelnemende boten krijgt al aardig vorm. Ook de gemeente Den Haag, Provincie Zuid-Holland, Duit voor een schuit, ISW Hoogeland, en de kernen Maasland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Schipluiden en Wateringen varen ieder met een versierde boot mee. Eerder was al bekend dat de kernen De Lier, Kwintsheul, Delft, Hoek van Holland en Maassluis mee zullen doen, net als Koor4Fun en showband GLAZ. Verder zijn er muziekboten van Perqzzy, Victory, Koor Geen Gehoor, De Tiereliers en West Percussion.

Kinderboten
Net als voorgaande jaren zal er dit jaar ook weer een kindercorsostoet zijn. BSO 2Vliegers en 2Ballonnen uit Monster, Cindy Sanders, Kindercorsoboot De Kids, Sanne van Ruijven en Stadsclown Delft zijn daarbij van de partij. 

Editie 2019
Het Varend Corso gaat op 2, 3 en 4 augustus door Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen. Het thema van dit jaar is WOW.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Tomatokids

Tomatoworld ontving de kinderen van haar partners in het kader van de Dutch Food Week, zo valt te zien op...