Video: Schone buisrailwagens

Video: Schone buisrailwagens

THEMA INTERN TRANSPORT - Na een lang teeltseizoen staan buisrailwagens er vaak vies bij. Het platform zit aan het eind van het jaar vaak onder het plantgroen. Om dit voor het nieuwe teeltseizoen eenvoudig en snel te kunnen verwijderen, is de Frekofix op de markt gebracht.

Steenks Service verkoopt al sinds 1990 dit reinigingsmiddel en niet zonder succes; veel kwekers maken graag gebruik van de Frekofix. Martijn van Koppen, monteur bij Steenks Service, legt uit waarom de Frekofix zo geschikt is om machines mee schoon te houden.

Wat maakt de Frekofix anders dan andere reinigingsmiddelen?
"De Frekofix zorgt ervoor dat je razendsnel klaar bent met het schoonmaken van machines. Het middel is erg eenvoudig in gebruik en is hierdoor erg aantrekkelijk voor telers om zelf machines mee schoon te kunnen maken. Bij Steenks Service gebruiken we buiten het reinigen van machines het ook voor andere activiteiten. Zo houden we onze hefbrug in de werkplaats ook schoon middels de Frekofix."

Hoe werkt de Frekofix?
"Allereerst dien je de machine met het Frekofix middel in te nevelen. Vervolgens moet je dit een 5 á 10 minuten laten inwerken, waarna je het vuil met een hogedruk spuit er eenvoudig af kan spuiten. Hierdoor is hij perfect voor de verwijdering van vuil bij een buisrailwagen."

Bekijk ook deze video over de Frekofix

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v