Video: Kijkje bij Schoneveld

Video: Kijkje bij Schoneveld

De FlowerTrials vinden dit jaar helemaal online plaats. Schoneveld Breeding begrijpt dat je niet de hele dag aan je scherm gekluisterd wilt zitten. Daarom heeft het bedrijf een korte video gemaakt die een kijkje achter de schermen geeft.

"In acht minuten heb je snel een beeld van de meerwaarde die Schoneveld biedt op gebied van teelt-, marketing- en salesondersteuning. Overal en altijd", aldus Schoneveld.

Super Serie Leopardo
Onder andere de Super Serie Leopardo staat in de spotlight. Deze grootbloemige Cyclaam is een hittetolerante krachtpatser die het assortiment Cyclamen van Schoneveld Breeding compleet maakt. Je kunt nu jaarrond, waar ook ter wereld een mini, midi of grootbloemige Cyclaam van Schoneveld Breeding vinden. In de video vertelt veredelaar Marleen hoe de sterke genetica van de Leopardo tot stand is gekomen.

Meerwaarde
Schoneveld Breeding biedt op verschillende vlakken meerwaarde. Zo zijn de teeltondersteuners altijd beschikbaar om samen naar de beste kweekresultaten te groeien. Daarnaast heeft Schoneveld Breeding inspiratie en marketingconcepten voor alle klanten. In de video voor de FlowerTrials ontdek je meer over de meerwaarde van Schoneveld Breeding aan de hand van het verhaal van teeltondersteuner Ton. Ook geeft Schoneveld Breeding in de video inspiratie met twee arrangementen met de Leopardo.

Klik hier om de video te bekijken

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v